HA 26 RTJ PRO

Pracovní plošina HA 26 RTJ PRO dosahuje pracovní výšky až 26,4 metrů. Konstrukčně je uzpůsobena pro montážní a jiné výškové práce v těžko přístupných terénech. Více...

Popis

Pracovní plošina HA 26 RTJ PRO dosahuje pracovní výšky až 26,4 metrů. Konstrukčně je uzpůsobena pro montážní a jiné výškové práce v těžko přístupných terénech.

Kloubovo-teleskopická pracovní plošina HAULOTTE HA 26 RTJ PRO je samohybné zdvihací zařízení, které dosáhne do obtížně přístupných míst, pomocí soustavy tří hydraulicky ovládaných ramen a otočnému pracovnímu koši připevněném na tzv. JIB ramenu. Pracovní koš je možné zatížit až 350 kg (při mírně omezeném bočním dosahu). Max. stranový dosah je dostupný při zatížení do 250 kg. Plošina je vhodná i pro práci v obtížném terénu.

Pracovní plošina je poháněna výkonným dieselovým agregátem. Stabilitu a přístupnost do obtížných terénů zajišťuje její robustní konstrukce, velká kola a stoupavost 45%. Elektromagnetické brzdy po ukončení jízdy plošinu rychle stabilizují a umožní její okamžité použití. Díky stabilitě je možný přejezd plošiny na jiné místo s vysunutými rameny.

Pracovní plošina HA 26 RTJ PRO splňuje přísné bezpečností předpisy a mezinárodní normy.

Video

Diagram

Specifikace

Výrobce Haulotte
Oblast použití terén
Stranový dosah 17,5 m
Nosnost koše 350 kg
Celková hmotnost 15500 kg
Délka 11,8 m
Průjezdná šířka 2,48 m
Průjezdná výška 2,97 m
Maximální pracovní sklon
Maximální rychlost větru 12,5 m/s
Pracovní výška 26,4 m
Rozměry koše (prodloužení) 2,44 m x 0,91 m
Pohon diesel
Rozměry při ustavení 11,8 m x 2,48 m

Poptat stroj

Dbáme o Vaše bezpečí

Stroje splňují všechny přísné bezpečnostní požadavky a naši zaměstnanci jsou pravidelně školeni.

Práce s námi je rychlá

Během 15 minut Vás dostaneme na potřebné místo pod mostní konstrukcí. Naše PODMOSTOVKY se dokáží pohybovat po mostní konstrukci s inspekční lávkou v pracovní poloze.

Obsáhneme mostovku po celé šíři

Z lávky našich strojů se dostanete k celému povrchu spodku mostovky včetně zkosených stran – stroje mají dostatečný stranový dosah a přídavné lešení pro bezpečný přístup k boku mostovky.