HA 32 RTJ PRO

Pracovní plošina HA 32 RTJ dosahuje pracovní výšky až 31,8 metrů. Robustní konstrukce, silný motor, pohon 4x4. Nekompromisní. Více...

Popis

Robustní dieselová kloubová pracovní plošina HAULOTTE HA 32 RTJ díky soustavě 3 ramen a otočnému koši na vertikálně pohyblivém JIB ramenu dosáhne do obtížně přístupných míst. Stroj je vhodný pro práci v obtížném terénu staveniště hal, v průmyslových areálech, případně pro přístup k mostním konstrukcím.

Otočnou nástavbou, na níž jsou umístěna tři ramena a pracovní koš, je možné otáčet o 360 stupňů. Otoč koše je možná až o 180 stupňů. Maximální pracovní dosah je 31,8 metrů do výšky a 21,6 metrů do strany.

Pracovní plošina je poháněna výkonným dieselovým agregátem. Stabilitu a přístupnost do obtížných terénů zajišťuje její robustní konstrukce, velká kola a stoupavost 45%. Elektromagnetické brzdy po ukončení jízdy plošinu rychle stabilizují a umožní její okamžité použití. Díky stabilitě je možný přejezd plošiny na jiné místo s vysunutými rameny.

Pracovní plošina HA 32 RTJ splňuje přísné bezpečností předpisy a mezinárodní normy.

Diagram

Specifikace

Výrobce Haulotte
Oblast použití terén
Stranový dosah 21,6 m
Nosnost koše 250 kg
Celková hmotnost 20140 kg
Délka 11,7 m
Průjezdná šířka 2,53 m (3,3 m)
Průjezdná výška 2,8 m
Maximální pracovní sklon
Maximální rychlost větru 12,5 m/s
Pracovní výška 31,8 m
Rozměry koše (prodloužení) 2,44 m x 0,91 m
Pohon diesel
Rozměry při ustavení 11,7 m x 3,3 m

Poptat stroj

Dbáme o Vaše bezpečí

Stroje splňují všechny přísné bezpečnostní požadavky a naši zaměstnanci jsou pravidelně školeni.

Práce s námi je rychlá

Během 15 minut Vás dostaneme na potřebné místo pod mostní konstrukcí. Naše PODMOSTOVKY se dokáží pohybovat po mostní konstrukci s inspekční lávkou v pracovní poloze.

Obsáhneme mostovku po celé šíři

Z lávky našich strojů se dostanete k celému povrchu spodku mostovky včetně zkosených stran – stroje mají dostatečný stranový dosah a přídavné lešení pro bezpečný přístup k boku mostovky.